IoT

Internet of Things de fysieke wereld online meetbaar maken

Iedereen heeft het over Internet of Things (IoT), maar weinig organisaties begrijpen de impact die deze technologie gaat maken. Voor het eerst in de geschiedenis wordt door middel van sensoren en long range low power (LoRa) de fysieke wereld met de digitale wereld verbonden op een kosten efficiënte manier.

IoT heeft veel mogelijkheden en de eerste gave toepassingen komen al op social media voorbij. Het is echter meer dan een hype voor gadgets en kan de procesvoering van uw bedrijf enorm verbeteren. Het is daarom belangrijk om samen met een technologie partner de mogelijkheden voor uw bedrijf te ontdekken, te prototypen en in productie te brengen.

“Ieder bedrijf heeft unieke mogelijkheden om IoT toe te passen. Er is daarom geen standaard oplossing voor uw bedrijf, maar wel een bewezen proces om tot de oplossing te komen.”

Een IoT toepassing ligt dus niet zomaar op de plank, maar is een creatie van de samenwerking tussen de mensen binnen uw bedrijf en die van uw technologie partner. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een extern groeiplatform, zoals de IoT Academy, waarbij de kracht van beide bedrijven binnen een vast proces gestimuleerd worden.

De komende 5 jaar zal er veel gaan veranderen door IoT. Bedrijven welke de mogelijkheden omarmen kunnen een voorsprong behalen in de markt. Bedrijven welke de mogelijkheden laten liggen zullen langzaam achterop raken.

IoT Academy Partner

IoT development

Arlanet was aanwezig op de IoT Tech Days 2016 tijdens de Hackaton. Altijd goed om het vochtgehalte van je broodje kaas te kunnen meten!

Download hier Microsoft IoT Whitepaper.

Vraag een gratis brainstorm sessie aan!

Business Case

Een sterke business case is het startpunt van IoT en commitment vanuit management.

Ideation

Samenwerking tussen uw team en de technologie partner om tot het juiste idee te komen.

Proof of Concept

Ontwikkel je idee naar PoC en valideer deze met de Business Case.

Van PoC naar Product

Ontwikkel je PoC door naar een product wat waarde en kwaliteit levert voor uw organisatie.